Oude meubels recyclen

Oude meubels recyclen is het leukste dat er is. Je kan echt van alles gebruiken: een oude kast, een oude stoel, een een lelijk fotolijstje, een kleine salontafel en nog veel meer.

Een oude salontafel kan je bijvoorbeeld met speciale verf wil schilderen zodat het hout er nog wel een beetje door heen schijnt.Als je die in een hoekje van je kamer zet en er leuke potjes en kaarsen op zet kan je daar lekker gaan zitten en bijvoorbeeld thee drinken met een vriend(in).

Met een oude kast kan je hetzelfde doen maar dan met een leuke tekst van plakfolie erop. Die kan je dan bijvoorbeeld gebruiken als boekenkast of als kledingkast.

Van een oude stoel kan jij je droomstoel maken. Verf hem in je lievelingskleur, schilder er een leuke tekst op en leg er leuke kussentjes in. Je kan hem dan bijvoorbeeld in een hoekje van je kamer zetten en er een leesstoel van maken

Een lelijk fotolijstje kan je mooi maken door hem te deco patchen. Deco patch papier kan je goedkoop kopen bij action. Lijm ervoor kan je op internet kopen en ook bij action. Doe er een leuke foto in en zet hem op een leuk plekje in je kamer. Zo heb je van een lelijk oud foto lijstje een super mooi en vrolijk lijstje gemaakt. Maak hem nog mooier door er 3d stickers op te plakken.

Hier een voorbeeld voor nog meer inspiratie

Ik zou graag zelf zo'n meubel maken.. aan inspiratie geen gebrek!

super leuk voor in een blauwe kamer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: